Erbjudande! Dokumentförvaring för endast 1 495 kr. Ange rabattkod Lexlyförvaring i kassan. Gäller till och med 31/1 2022.

Jurist i Göteborg - Lexly.se

Juridiken påverkar det mesta i ditt liv, även om du kanske inte tänker på det i vardagen. Behöver du hjälp att se över din juridiska situation? Vi på Lexly har jurist i Göteborg. Hör av dig, så hjälper vi dig!

Söker du jurist i Göteborg?

Om du vill ha juridisk rådgivning står våra jurister redo att hjälpa dig via telefon, video eller på ett kontor nära dig. Vi erbjuder hjälp med alla juridiska frågor, stora som små. Här kan du enkelt boka ett möte. Hos oss på Lexly kan du även enkelt skriva de avtal du har behov av online, som privatperson eller som företagare

Kostnadsfri behovsanalys online

Behov av juridisk rådgivning? Gör vår kostnadsfria behovsanalys online! Den ger dig tips, råd och guidning kring vad som är bra att tänka på i just din situation - Både för dig som företagare och privatperson. 

Gör en familjejuridisk behovsanalys (ca 5 minuter)

Gör en affärsjuridisk behovsanalys (ca 10 minuter)

Om Lexly

Tillsammans med försäkringsbolag, banker och ett brett nätverk av jurister strävar vi efter att hjälpa så många som möjligt. Men egentligen handlar det inte ens om juridik. Det handlar om trygghet. Vi finns här när du behöver oss. Enkelt, tillgängligt och till transparenta priser.

 

Relaterade artiklar