Erbjudande! Dokumentförvaring för endast 1 495 kr. Ange rabattkod Lexlyförvaring i kassan. Gäller till och med 31/1 2022.

Lexly - juridisk hjälp när du behöver den

Jurist i Karlstad

Livets skeden medför olika juridiska konsekvenser. Visste du till exempel att du och din partner inte alltid ärver varandra, trots att ni är gifta? Eller att ditt företag ingår i en bodelning om det inte har reglerats i ett äktenskapsförord? Oavsett var i livet du befinner dig i är det klokt att fundera över din juridiska situation. Behöver du komma i kontakt med en jurist i Karlstad? Vi hjälper dig.

Söker du en jurist i Karlstad?

Dygnet runt, 365 dagar om året, kan du via våra digitala tjänster guidas genom behovsanalys och avtalsflöden och skriva de avtal du behöver online, som privatperson eller som företagare. De tillfällen då du behöver stöttning står våra jurister redo att hjälpa dig via telefon, video eller på ett kontor nära dig. Allt du behöver göra är att boka ett möte

Kostnadsfri behovsanalys online

Vår rekommendation är att du med hjälp av vår behovsanalys börjar med att se över vilket juridiskt behov du kan tänkas ha. På några minuter kan du som privatperson eller företag få reda på vilka tjänster du behöver och varför, det blir inte enklare än så. Lika enkelt kan du sen skriva de avtal du behöver online eller tillsammans med en av våra jurister. 

Gör en familjejuridisk behovsanalys (ca 5 minuter)

Gör en affärsjuridisk behovsanalys (ca 10 minuter)

Om Lexly

Tillsammans med försäkringsbolag, banker och ett brett nätverk av jurister strävar vi efter att hjälpa så många som möjligt. Men egentligen handlar det inte ens om juridik. Det handlar om trygghet. Vi finns här när du behöver oss. Enkelt, tillgängligt och till transparenta priser.

 

Relaterade artiklar