Jurist i Uppsala

Lexly erbjuder hjälp, råd och tips oavsett om du behöver du ett juridiskt korrekt köpekontrakt, ta reda på vad som händer med ditt företag om du skiljer dig eller juridisk stöd vid ett tvistemål. Vi finns där du finns! Behöver du komma i kontakt med en jurist i Uppsala med omnejd? Vi hjälper dig.

Söker du jurist i Uppsala?

Dygnet runt, 365 dagar om året, kan du via våra digitala tjänster guidas genom behovsanalys och avtalsflöden och skriva de avtal du behöver online, som privatperson eller som företagare. De tillfällen då du behöver stöttning står våra jurister redo att hjälpa dig via telefon, video eller på ett kontor nära dig. Allt du behöver göra är att boka ett möte

Kostnadsfri behovsanalys online

Vår rekommendation är att du med hjälp av vår behovsanalys börjar med att se över vilket juridiskt behov du kan tänkas ha. På några minuter kan du som privatperson eller företag få reda på vilka tjänster du behöver och varför, det blir inte enklare än så. Lika enkelt kan du sen skriva de avtal du behöver online eller tillsammans med en av våra jurister. 

Gör en familjejuridisk behovsanalys (ca 5 minuter)

Gör en affärsjuridisk behovsanalys (ca 10 minuter)

Om Lexly

Lexly är Nordens ledande juridiska aktör och i samarbete med försäkringsbolag, banker och ett brett nätverk av jurister strävar vi efter att hjälpa så många som möjligt. Såväl privatpersoner som företagare. Vi tror på att göra juridiken tillgänglig. 

Relaterade artiklar