Ett par som får hjälp med att skriva en framtidsfullmakt av en kvinna Headerbild - bakgrund

50% rabatt på framtidsfullmakt online

Just nu erbjuder vi 50% rabatt på framtidsfullmakt online (ordinarie pris 1 195 kr). Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2022, ange rabattkod Framtid50 i kassan.

Läs mer och skriv framtidsfullmakt

Varför framtidsfullmakt?

Med en framtidsfullmakt kan du bestämma vem som ska ha rätt att fatta beslut åt dig senare i livet, om du inte längre själv har möjlighet. Tänk på att du endast kan skriva en framtidsfullmakt när du är kapabel att fullt förstå innebörden och konsekvenserna av den. 

Framtidsfullmakten kan avse personliga och ekonomiska angelägenheter, såsom att betala hyra, räkningar eller olika abonnemang. Men enligt lag får den dock inte avse medicinsk vård.

Framtidsfullmakten fungerar som alternativ till god man och förvaltare som utses av tingsrätten, och du låter istället den som du ger fullmakten själv fatta de beslut som han eller hon anser vara bäst för dig. 

Skriv framtidsfullmakt online

Just nu erbjuder vi 50% rabatt på framtidsfullmakt online (ordinarie pris 1 195 kr). Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2022, ange rabattkod Framtid50 i kassan.

När du skriver din framtidsfullmakt online hos oss svarar du på ett antal frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas sedan ett individanpassat avtal som kan laddas ner direkt och som även sparas på Mina sidor. Enkelt, tryggt och juridiskt korrekt. 

En mobil visar Lexlys behovsanalys med en kontorsmiljö i bakgrunden

Vill du veta vad som gäller för just dig?

Vill du veta vad som gäller i just din situation och vilka avtal du har behov av? Gör vår kostnadsfria behovsanalys online och få en övergripande bild av din juridiska situation med tips och råd kring vad som är bra att tänka på för just dig. 

Börja här