Tvist - Privatperson

Så här kan du få hjälp av Lexly vid tvistemål

Lexly - juridisk hjälp när du behöver det

I konflikt med din arbetsgivare?

Arbetsrätt handlar om de lagar och regler som gäller mellan arbetsgivare och arbetstagare. Lagen kan i vissa fall kompletteras eller ersättas med kollektivavtal. 

Här kan du läsa mer och få svar på många vanliga frågor

Oense med grannen?

En god grannsämja gör livet lättare, vare sig man bor i hus eller lägenhet. Men det är inte helt ovanligt att konflikter grannar emellan uppstår.

Här får du svar på många vanliga frågor och kan du läsa mer om vad som gäller vid tvist mellan grannar

Boka ett kostnadsfritt samtal

Vi erbjuder stöd och rådgivning inom alla typer av tvistefrågor. Både för privatpersoner och företagare. Vi finns här när du behöver oss. Boka enkelt in ett första kostnadsfritt samtal där du får beskriva ditt ärende. Därefter får du råd och vägledning kring hur du på bästa sätt går vidare. 

Om Lexly

Lexly grundades 2004 av entreprenörer med bakgrund från både finans- och juristbranschen för att lösa ett problem – juridik är alldeles för krångligt. Hur gör vi något komplicerat begripligt, och något exklusivt tillgängligt för alla?

Som pionjärer utmanade Lexly juristbranschen och skapade, som första bolag i Europa, en hållbar plattform för digital juridik. Med hög juridisk kompetens, innovativ teknik och stort fokus på kundnytta kan vi erbjuda marknadens mest tillgängliga juridiska tjänster. 

Relaterade artiklar