Avtal för IT-konsult

Ett IT-konsultavtal bestämmer förhållandet mellan en fristående konsult och en uppdragsgivare, till skillnad från ett anställningsavtal som används för arbetsgivarens egna anställda. Du har nytta av ett IT-konsultavtal när du säljer eller köper IT-tjänster och vill reglera enstaka uppdrag eller ett varaktigt uppdragsförhållande.

1995 kr

Skriv online
Du betalar i sista steget

Varför avtal för it-konsult?

Om du säljer IT-tjänster eller om ditt företag åtar sig olika uppdrag av varierande längd behöver du upprätta ett IT-konsultavtal. Även om du inte kallar dig själv för IT-konsult, omfattar konsultavtal just försäljning av tjänster och uppdrag.

Syftet med avtalet är att definiera uppdragets omfattning, hur det ska genomföras, ersättningen och vad som ska gälla vid förändringar eller förseningar.

I ett IT-konsultavtal kan man även tydliggöra vem som ska ha rätt till arbetsresultatet och även begränsa rätten att bedriva konkurrerande uppdrag.

IT-konsultavtalet täcker oförutsedda händelser och ger parterna en möjlighet att välja vilka regler som ska gälla, så att riskerna för affären minskar.

Så här fungerar det

  • Svara på frågor som rör din situation.
  • Utifrån dina svar skapar vi ett skräddarsytt avtal.
  • Betala via kort, swish eller faktura.
  • Ditt avtal skickas direkt till din e-post.
Tillgänglighet

Vi finns tillgängliga när det passar dig, på ett sätt som passar dig

Enkelhet

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt

Fast pris

Hos oss får du alltid veta kostnaden i förväg

Över 250 000 nöjda kunder

Att skapa värde för våra kunder är vår passion

1995 kr

Skriv online
Du betalar i sista steget

Avtal för IT-konsult

Här kan du enkelt skriva ett avtal för IT-konsult online till fast pris. Du svarar på ett par frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas därefter ett juridiskt korrekt avtal som är skräddarsytt efter just din situation.