Tvist

Vi erbjuder stöd och rådgivning inom alla typer av tvister. Boka enkelt in ett första kostnadsfritt samtal där du får beskriva ditt ärende. Därefter får du råd och vägledning kring hur du på bästa sätt går vidare. 

2125 kr/timme

Bli uppringd kostnadsfritt

Boka

Rådgivning och medling vid tvistemål

Kanske hamnar du någon gång i livet i en tvist. Det kan till exempel röra sig om en konsumenttvist – att du är missnöjd med ett köp – eller en tvist med din arbetsgivare. Enkelt uttryckt kan man säga att tvistemål är alla mål som inte är brottmål. 

Vi erbjuder stöd och rådgivning inom alla typer av tvistefrågor, exempelvis vid skilsmässa, frågor om vårdnad av barn, fel i fastighet samt arvstvister. Vi finns här när du behöver oss. 

Så här fungerar det

  • Klicka på "Boka" och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret.
  • Du blir uppringd kostnadsfritt och får beskriva ditt ärende.
  • Därefter blir du förmedlad till en jurist som är specialiserad på just dina frågor, och du får hjälp att gå vidare med ditt ärende.

Så här tycker våra nöjda kunder!

Tvist

Hos oss kan du få hjälp och rådgivning kring allt som rör tvistefrågor. Boka enkelt in ett första kostnadsfritt samtal där du får beskriva ditt ärende. Därefter får du råd och vägledning kring hur du på bästa sätt går vidare. 

2125 kr/timme

Bli uppringd kostnadsfritt

Boka