Person håller upp sin mobil som visar Lexlys hemsida Headerbild - bakgrund

Boka gratis samtal med jurist och få 20% rabatt på valfritt avtal

Just nu får du som bokar ett kostnadsfritt samtal med jurist 20% rabatt om du därefter vill ha hjälp att upprätta ett avtal. Erbjudandet gäller till och med 17 juli 2022.

Boka gratis samtal

Har du frågor om testamente och arv? Vill du veta vad som gäller vid ett gemensamt bostadsköp? Eller vad som gäller juridiskt vid en separation?

Hos oss kan du enkelt boka ett kostnadsfritt inledande samtal med en jurist där du får reda på vad som gäller i just din situation och information om hur du på bästa sätt går vidare.

Just nu får du dessutom 20% rabatt om du vill ha hjälp att upprätta ett avtal därefter. Exempelvis framtidsfullmakt, testamente, äktenskapsförord eller gåvobrev.

Ange sommar20 i fritextfältet när du bokar ditt samtal. Självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. Erbjudandet gäller på alla avtal med fast pris.

Boka kostnadsfritt samtal här
En mobil visar Lexlys behovsanalys med en kontorsmiljö i bakgrunden

Vill du veta vad som gäller för just dig?

Vill du veta vad som gäller i just din situation och vilka avtal du har behov av? Gör vår kostnadsfria behovsanalys online och få en övergripande bild av din juridiska situation med tips och råd kring vad som är bra att tänka på för just dig. 

Börja här