Dator med dokumentförvaringstjänsten Lexly Business gränssnitt - LEXLY Bild med blå bakgrundsfärg

Enkel och smidig dokumentförvaring

Oavsett om ditt företag är litet eller stort, nystartat eller väletablerat finns vi här för dig och ditt företag. Lexly erbjuder en prisvärd abonnemangstjänst. Testa gratis i 30 dagar! Ingen bindningstid eller dolda automatiska förlängningar. 

Kom igång
Prata med affärsjurist gratis

Få juridisk rådgivning efter dina och ditt företags behov på det sätt du önskar, via telefon, video eller på våra kontor Stockholm och Mölndal. Första samtalet är alltid gratis.

Boka tid nu
Gör det själv online

Det är enkelt. Svara på ett antal frågor och utifrån dina svar skapas ett juridiskt korrekt avtal som är anpassat efter just ditt företags förutsättningar.

Till prislistan

Din digitala bolagsjurist och contract managementtjänst

Med Lexly Business paketlösningar får du digitalt stöd i administration, möjlighet att skriva avtal och förvara dokument online, påminnelser, e-signering och juridisk rådgivning när du behöver det. Allt till en låg månadskostnad.

Testa Lexly Business Bas gratis i 30 dagar (värde 199 kr/mån ex moms) – ingen bindningstid.

Ditt företag

Företagets olika faser medför olika juridiska behov. Vid start av ett bolag är vissa frågor kritiska, vid försäljning av bolaget helt andra. Oavsett var ditt företag befinner sig i är det klokt att fundera över den juridiska situationen.

Ett urval av våra samarbetspartners

Vi på Lexly samarbetar med Sveriges största banker, försäkringsbolag och fackförbund. Tillsammans skapar vi juridisk trygghet åt deras kunder, medlemmar och anställda.

450 000 användare har redan fått hjälp

TEXT* Nu kör vi (tills vår muntliga deal faller) så det ryker!

7 misstag att undvika i ett samarbetsavtal

När två företag ska samarbeta är det viktigt att komma överens om syftet med samarbetet, hur det ska genomföras, tidsplan och betalning. 

Läs hela artikeln
TEXT* Jag skrev under (på att de äger min affärsidé för alltid) en toppendeal.

Så här löser ni en konflikt mellan företag

När företag hamnar i konflikt kan det bero på allt från försenad produktleverans till att en tjänst inte utförts korrekt eller att en betalning uteblivit. 

Läs hela artikeln
TEXT* Vi (fast jag är 51 %) är partners hela vägen.

5 tips när du ska starta företag

Har du koll på juridiken och hur den påverkar företagandet? Här guidar vi dig genom fem vanliga situationer och informerar om hur du undviker fallgropar.

Läs hela artikeln