Företag Start

Ligg steget före

Vilka lagar och regler finns det som påverkar dig och ditt företag? Gör vår kostnadsfria risk- och behovsanalys för företag och få en helhetsbild av er juridiska situation. Med rätt avtal kan ni känna er trygga och lägga allt fokus på affärerna.

Risk- och behovsanalys

Underlätta ditt företagande

När livet snurrar snabbt är det lätt att de juridiska aspekterna hamnar på efterkälken. Vet du vilka lagar och regler som påverkar dig och ditt företag? Med rätt avtal kan du känna dig trygg.

Risk- och behovsanalys
Skriv avtal online

Hos oss skriver du enkelt ditt avtal online genom att svara på ett antal frågor. Utifrån dina svar skapas sedan ett juridiskt korrekt avtal.

Skriv online
Boka tid med jurist

Våra jurister hjälper dig att skriva dina avtal via telefon. Rådgör med en kvalificerad jurist för att få avtalet precis som du vill.

Boka tid med en jurist

Avtal24 har bytt namn till Lexly

Under varumärket Lexly kommer vi att bredda vårt erbjudande och fortsätta vår expansion på nya marknader.

Hur påverkar detta dig som kund?
- Inte alls faktiskt!

Ditt företag

Företagets olika faser medför olika juridiska behov. Vid start av ett bolag är vissa frågor kritiska, vid försäljning av bolaget helt andra. Oavsett var ditt företag befinner sig i är det klokt att fundera över den juridiska situationen.

Tryggt

Vi hjälper dig till en tryggare tillvaro.

Enkelt

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt.

Tillgängligt

Vi finns här när du behöver oss. På det sätt som passar dig.

Utan överraskningar

Du får alltid veta priset i förväg.

Varför du som företagare behöver äktenskapsförord

Som egenföretagare är det viktigt att veta vilka avtal du behöver för att trygga dig och ditt företag. Visste du till exempel att du riskerar att bli av med hälften av företaget och det privata pensionssparandet om du skulle skilja dig?

Läs hela artikeln

Undvik vanliga misstag vid VD-rekryteringen med ett VD-avtal

Här tipsar vi om vad bolaget ska tänka på när ni hittat rätt kandidat till VD-tjänsten och ska komma överens om villkoren i ett anställningsavtal.

Läs hela artikeln

Vilket anställningsavtal behöver du?

Ska du anställa? Minska riskerna med ett bra anställningsavtal som reglerar lön, arbetstid, kollektivavtal, uppsägning och mycket mer.

Läs hela artikeln

Skydda företaget med ett sekretessavtal

Ju fler personer du släpper in i din verksamhet, desto fler får del av företagets "know-how". Med ett sekretessavtal förhindrar du att den sprids.

Läs hela artikeln