Erbjudande: Prova Lexly Business i 30 dagar. Get your free trial här >>>

Våra tjänster

Oavsett vad du behöver hjälp med finns vi här för dig. Hos oss kan du få juridisk rådgivning och upprätta avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte. Vi erbjuder även stöd, rådgivning och medling inom alla typer av tvister. Via huvudmenyn kan du enkelt boka in ett kostnadsfritt samtal med en jurist.
Alla Tjänster
Två personer med varsin vigselring håller hand

Äktenskapsförord

Om en av bolagets delägare skiljer sig, finns en risk att hans eller hennes andel i bolaget delas och hälften tillfaller maken som då blir delägare i bolaget. Du som företagare behöver ett äktenskapsförord om du är gift eller ska gifta dig och vill vara säker på att du får behålla hela företaget vid en skilsmässa.

Läs mer
Två personer sitter på en arbetsintervju

Anställningsavtal

Det finns flera olika anställningsformer och det är viktigt att hålla sig inom gällande regler och lagar. Ett anställningsavtal är en trygghet för båda parter.

Läs mer
Två personer tittar på en dator

Aktieägaravtal

I aktieägaravtalet kommer ni som delägare överens om hur ni vill sköta ert bolag och säkerställer att alla har samma vision och syn på hur företaget ska utvecklas.

Läs mer
Personer skakar hand

Företagsöverlåtelseavtal

Ett företagsöverlåtelseavtal innehåller viktiga frågor för både köpare och säljare när ett bolag ska överlåtas. Köpesumman, när och hur betalning och tillträde ska ske, samt de skyldigheter säljare och köpare har är viktiga att ha med för att säkerställa att båda parter är överens.

Läs mer
En man skriver under ett avtal tillsammans med en kvinna

Äktenskapsförord

Genom att skriva ett äktenskapsförord kan ni bestämma att vissa tillgångar och ägodelar, t ex företaget, inte ska ingå i den gemensamma potten vid en eventuell skilsmässa.

Läs mer
En kvinna ler och tittar in i kameran

Behöver du komma i kontakt med jurist?

  • Gratis inledande samtal.
  • Inget köpkrav.
  • Boka telefon- eller videomöte direkt i kalendern.

 

 

Boka möte nu