Behovsanalys Företag

Just nu håller vi på att uppdatera Behovsanalys för företag. Tack för din förståelse medan vi gör Lexly ännu bättre! 

Vilka lagar och regler finns det som påverkar dig och ditt företag? Gör vår risk- och behovsanalys för företag och få en helhetsbild av er juridiska situation. Med rätt avtal kan ni känna er trygga och lägga fokus på era affärer istället.

0 kr

Behovsanalys för företag online är för närvarande stängd för utveckling.

Skriv online

Lägg tid på ditt företag och så lite tid som möjligt på juridiken. Känn dig extra trygg genom att ha koll på lagar och regler som påverkar dig och ditt företag. Genom att göra vår enkla behovsanalys för företag kan du få en helhetsbild av just ert företags potentiella behov av juridik. Med juridiskt viktiga och korrekta dokument på plats kan ni känna er trygga och istället lägga allt fokus på era affärer. 

Så här fungerar det

  • Svara på frågor som rör er juridiska situation.
  • Utifrån dina svar skapar vi en skräddarsydd behovsanalys.
  • Behovsanalysen levereras direkt till din e-post som en PDF.

Vanliga frågor

Vad får vi ut av analysen?

Genom att göra analysen får ni en övergripande bild av er juridiska situation. Ni kommer bland annat att få reda på vilka juridiska avtal och dokument ert bolag behöver få på plats, vilka lagkrav ni måste uppfylla och blir uppmärksammade på vilka risker ni annars tar. 

Vilka typer av frågor besvarar man i analysen?

Ni får besvara frågor inom bland annat bolagsstyrning, finansiering och överlåtelser, anställnings- och konsultförhållanden, immaterialrätter och företagshemligheter, GDPR, affärsavtal och dokumenthantering.

Person som läser om Risk- och behovsanalys på Lexlys hemsida

Gör en behovsanalys för ditt företag

Med vår affärsjuridiska behovsanalys för företag får ni information och guidning inom bland annat bolagsstyrning, finansiering och överlåtelser, anställningsförhållanden, immaterialrätter, GDPR- frågor, affärsavtal och dokumenthantering.

Genom att bli medveten om era risker kan ni trygga ert bolag och spara både tid och pengar.

500 000 användare har redan fått hjälp

Behovsanalys Företag

Gör vår behovsanalys för företag och få en helhetsbild av er juridiska situation. Med rätt avtal kan ni känna er trygga och lägga fokus på era affärer istället. Tjänsten är helt kostnadsfri.

0 kr

Behovsanalys för företag online är för närvarande stängd för utveckling.

Skriv online