Person som skriver under ett äktenskapsförord Person som skriver under ett äktenskapsförord

Lexly i samarbete med Endbright för en tryggare separation

Få hjälp och stöd inför, under och efter din separation eller skilsmässa. Tillsammans vill vi bidra till en tryggare och smidigare process.

Skilj dig schysst - Lexly i samarbete med Endbright

Endbright är en digital plattform för skilsmässa och separation. De erbjuder helhetslösningar för separationsprocessens ALLA delar och faser, oavsett om du står inför, är under eller har genomfört en separation eller skilsmässa. Våra rådgivningstjänster omfattar juridik, ekonomi, psykiskt välbefinnande, föräldra-/barncoachning med mera. Alla Endbrights tjänster är digitala, så oavsett var du bor kan du få hjälp av specialiserade rådgivare.

Centralt i Endbrights erbjudande är Divorce Planning, där vi kartlägger dina behov och lägger en plan för den fortsatta processen. Sessionen med din personliga Divorce Planner är kostnadsfri. Vi erbjuder sedan såväl färdiga paket som enstaka sessioner med våra specialister och rådgivare.

Genom vårt samarbete kan vi erbjuda 10% rabatt på alla Endbrights tjänster. Gå till Endbright för att ta del av rabattkoden och boka.

Till erbjudandet

Tryggt

Vi hjälper dig till en tryggare tillvaro.

Enkelt

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt.

Tillgängligt

Vi finns här när du behöver oss. På det sätt som passar dig.

Utan överraskningar

Du får alltid veta priset i förväg.