Om Lexly

Lexly erbjuder enkla och tillgängliga juridiska tjänster. Vi vill att alla ska ha tillgång till juridisk trygghet. Det ska inte vara dyrt eller krångligt med juridik.

Vi erbjuder ett unikt webbverktyg som gör det möjligt för dig att själv skriva ett skräddarsytt avtal anpassat efter just din specifika situation. Du svarar på ett antal frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till din e-post. Istället för att gå till en juristbyrå som fakturerar per timme, kan du själv skriva de avtal du behöver, i lugn och ro när det passar dig. Och du får alltid veta kostnaden i förväg.

Du kan även skriva ditt avtal tillsammans med en jurist via telefon eller videomöte. Våra jurister är specialiserade på familjejuridik samt avtalsrätt för små och medelstora företag, och har en gedigen juristutbildning bakom sig. 

Vi garanterar att våra avtal är juridiskt korrekta. Det är du som bestämmer när och hur du vill ha hjälp och du får alltid veta kostnaden i förväg.

Avtal24 har bytt namn till Lexly

Vi tror på att göra juridiken tillgänglig för alla. I mer än 15 år har avtal24 som pionjärer drivit på förändringen av juristbranschen och idag är vi en av Sveriges största juridiska aktörer.

Nu är det dags att ta nästa steg under varumärket Lexly. Med Lexly får vi ett generiskt namn som ger oss möjlighet att ge fler tillgång till juridisk trygghet.

Under det nya varumärket kommer vi att bredda vårt erbjudande och utveckla nya digitala juridiska lösningar. Det nya namnet banar även väg för fortsatt expansion, både i Sverige och på andra marknader.

För dig som kund förändras ingenting. Vi kommer fortfarande erbjuda enkla, prisvärda och kvalitativa juridiska tjänster till såväl privatpersoner som företag.

Vår Vision

Vi vill skapa ett bättre samhälle med färre konflikter, större trygghet och mer förutsägbarhet genom att göra juridik tillgängligt, begripligt och överkomligt för alla.