Om Lexly

Lexly (tidigare avtal24) grundades 2004 av entreprenörer med bakgrund från finans- och juristbranschen för att lösa ett problem – juridik är alldeles för krångligt. Hur gör vi något komplicerat begripligt, och något exklusivt tillgängligt för alla?

Som pionjärer utmanade Lexly juristbranschen och skapade, som första bolag i Europa, en hållbar plattform för digital juridik. På några minuter kan privatpersoner och företag få reda på vilka tjänster de behöver och varför, det blir inte enklare än så. Lika enkelt kan kunden sen upprätta tjänsterna på egen hand på lexly.se eller tillsammans med en av våra jurister.

Idag är vi Nordens ledande juridiska aktör och i samarbete med försäkringsbolag, banker och ett brett nätverk av jurister strävar vi efter att hjälpa så många som möjligt. Såväl privatpersoner som företagare kan vända sig till Lexly med sina juridiska frågor.

Men egentligen handlar det inte ens om juridik. Det handlar om trygghet. Vi finns här när du behöver oss. Enkelt, tillgängligt och helt utan oönskade överraskningar.