Om oss

Om Lexly

Som pionjärer utmanade Lexly juristbranschen och skapade, som första bolag i Europa, en hållbar plattform för digital juridik. Med visionen att göra juridiken tillgänglig för alla erbjuder Lexly juridisk rådgivning och hjälp med alla typer av juridiska ärenden, stora som små, både till privatpersoner och företag. 

Idag är vi Skandinaviens ledande digitala juridiska aktör och i samarbete med försäkringsbolag, banker och ett brett nätverk av jurister erbjuder vi juridiska tjänster med kunden i fokus. Förutom att vi hjälper kunder nationellt i Sverige hjälper vi även kunder i Norge och Danmark

Men egentligen handlar det inte ens om juridik. Det handlar om att skapa trygghet, ett juridisk skyddsnät för dig och din familj. Vi finns här när du behöver oss. Enkelt, tillgängligt och alltid med en transparent prissättning.  

Hos oss får du hjälp med alla dina juridiska behov – snabbt, enkelt och tryggt. Vi finns till på dina villkor och arbetar alltid med en transparent prissättning. Vi är Lexly. Law made easy.