Just nu! Säker förvaring av dina viktiga dokument och avtal för endast 1 495 kr t.o.m. 15/7. Använd kod: lexlyforvaring i kassan.

Bodelningsavtal

Skriva bodelningsavtal med gratis mall

En eftertänksam kvinna sitter i en soffan med en dator i knät

Gratis mall för bodelningsavtal

Att använda en gratis mall för att skriva bodelningsavtal kan kännas både smidigt och enkelt. Samtidigt ser alla relationer olika ut och för att kunna avgöra om mallen passar just er situation krävs juridiska kunskaper. Även om det känns enkelt finns alltså risk för att avtalet blir fel. "One size fits all" funkar nämligen inte inom juridiken.

Vad kan gå fel med en gratis mall?

På internet går det att både enkelt och snabbt leta upp en gratis mall för bodelningsavtal. Det kanske står att mallen är framtagen av en jurist, men det är ingen garanti för att avtalet passar just er. Den juristen känner inte till er specifika situation. Det finns helt enkelt inga mallar som passar alla förhållanden. Du måste själv ha juridisk kunskap för att kunna anpassa mallen till just er situation.

De som lägger ut mallarna tar inget ansvar för:

  • eventuella fel och brister
  • att mallen är juridiskt korrekt
  • att mallen passar just er situation.

Skriv ett juridiskt korrekt bodelningsavtal on­li­ne

Du kan enkelt skriva ett bodelningsavtal själv med hjälp av vår onlinetjänst som är kvalitetssäkrad av jurister. Du guidas genom hela processen och svarar på olika frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Dina svar utgör sedan grunden för ett bodelningsavtal som är anpassat efter just dina förutsättningar och din situation. Du skriver enkelt bodelningsavtalet till fast pris, 1 795 kr.

Så här skriver du själv ett bodelningsavtal hos Lexly

  1. Först guidas ni genom frågor om er situation. Utifrån era svar skapas ett anpassat bodelningsavtal just för er.
  2. Du betalar i sista steget, enkelt med kort, via Swish eller faktura (30 dagars betaltid)
  3. Ladda ner avtalet direkt eller hämta från Mina sidor på Lexly.se
  4. I det här steget erbjuder vi Trygghetskollen - ett kostnadsfritt samtal för att säkerställa att avtalet du skrivit avser just det som du har tänkt dig.
  5. Behöver ni ändra något i bodelningsavtalet? Ingen fara! Ni har alltid 30 dagars kostnadsfri ändringsrätt.

Att skriva bodelningsavtal själv online hos Lexly tar 15 minuter. Snabbt, enkelt och säkert!

Vår tjänst har anpassade lösningar för om ni ska skilja er (dvs är gifta idag), ska separera (dvs är sambor idag) eller om ni vill skriva ett bodelningsavtal under ett pågående äktenskap. Välj den tjänst som passer er situation:

Nöjd kund-garanti på alla våra digitala tjänster

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd. Därför har vi en Nöjd kund-garanti som innebär att du får pengarna tillbaka om vår onlinetjänst inte skulle motsvara dina förväntningar. Du behöver kontakta oss inom 14 dagar från det att du mottagit ditt dokument.

Låt Lexlys jurist hjälpa er med bodelningsavtalet till fast pris

Självklart kan ni även ta hjälp av en jurist som skriver bodelningsavtalet åt er. Då har ni ett möte via telefon, video eller på våra kontor i Stockholm och Mölndal. Innan ni bestämmer er för att anlita en jurist får ni ett gratis inledande samtal för att kunna avgöra hur ni vill gå vidare.

Boka tid med jurist här