Testamente

5 skäl till varför förvaring av testamente är viktigt

Man och kvinna som kramas

Tidigare var bankfack en vanlig lösning för detta men idag finns nästan inga bankfack kvar. Det är du som skrivit testamentet som ansvarar för att det kommer fram när det behövs, och som tur är finns det riktigt bra lösningar för detta. Genom vårt samarbete med Sveriges Begravningsbyråers Förbund erbjuder vi dig säker och livslång förvaring av dina dokument under väldigt trygga förhållanden.

Det finns säkert fler skäl för dig att förvara dina dokument på ett tryggt sätt, men här är några som vi vill lyfta fram och som vi tycker är viktiga.

  1. Trygghet: Genom att förvara dina juridiska dokument säkert kan du vara trygg i att dina önskemål och instruktioner kommer att följas vid din bortgång.
  2. Bevakning: I vår förvaringstjänst ingår automatisk bevakning mot Skatteverket som säkerställer att testamentet och andra viktiga dokument kommer fram när de behövs.
  3. Anhöriga: Det är en stor trygghet för dina närmaste att veta att dina viktiga dokument förvaras på ett säkert sätt.
  4. Integritet: Juridiska dokument bör förvaras säkert så personlig information inte kommer i orätta händer.
  5. Förlust och skada: Genom att förvara ditt testamente inlåst och säkert minskar risken för förlust eller skada.

Läs mer och beställ förvaring

Så om du vill trygga dina viktiga dokument för framtiden så erbjuder vi här en säker och livslång förvaring. För endast 1 995 kr får du en försäkran om att dina viktiga dokument förvaras på ett säkert sätt och att de finns tillgängliga den dagen de behövs.