Få 20% på juridiska dokument med jurist, ange ERBJUDANDE20 i fritextfältet vid bokningen. Gäller t.o.m. 28/3.

En man och en kvinna läser något på en dator

Välkommen till Lexly som kund hos Juridikpoolen

Här kan du själv upprätta avtal online eller med hjälp av en jurist via telefon. Alltid till ett fast pris. Du som kund hos Juridikpoolen får 10% rabatt på ordinarie priser och det gäller både när du skriver avtal själv online eller tillsammans med jurist. Dessutom erbjuds du en kostnadsfri inledande rådgivning tillsammans med en jurist på Lexly.

För att ta del av förmånen behöver du först skapa konto/logga in, självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. 

Skapa konto/logga in

Familj i ett vardagsrum
Boka juridisk rådgivning
Vad gäller när man har särkullbarn? Hur fördelas tillgångarna vid en separation? Hur ska man tänka om man betalat olika mycket i kontantinsats? Boka en juridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller i just din situation.
Boka här
En kvinna sitter i soffan och läser från sin mobil
Juridisk behovsanalys online
Är du osäker på vilka avtal du behöver? Gör vår kostnadsfria behovsanalys online och få en helhetsbild av din juridiska situation och information om vad som är bra att tänka på för just dig. Det tar endast ett par minuter och sammanställningen levereras direkt till din e-post som en PDF.
Behovsanalys online
En familj sitter tillsammans och läser från en surfplatta
Skriv avtal online
Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till dig via e-post.
Skriv avtal
Ett par ler och håller om varandra
Tänk på att sambor inte ärver varandra
Om du vill att din sambo ska ärva dig behöver ni skriva ett testamente, sambor ärver nämligen inte varandra. Det spelar ingen roll hur länge ni varit tillsammans eller att ni har gemensamma barn.
Testamente
Ett par sitter i soffan och mannen har sin arm runt kvinnans axlar
Varför ska man skriva äktenskapsförord?
Genom att skriva ett äktenskapsförord kan ni komma överens om att inte dela på allt vid en eventuell separation. Det kan handla om ett lantställe som gått i släkten i generationer eller ett företag som en av er byggt upp.
Äktenskapsförord
Ett par visar upp nyckeln till sin nya bostad
Betalat olika mycket för bostaden?
Om ni som sambor köpt en bostad tillsammans ska den enligt sambolagen delas lika mellan er vid en separation, oavsett vem som betalat mest. Med ett samboavtal kan ni bestämma att bostadens värde istället ska fördelas i enlighet med era ägarandelar.
Samboavtal