Text som läser Som Länsförsäkringarkund får du gratis rådgivning med jurist, gratis behovsanalys online, 20 % rabatt på avtal online och med jurist

Välkommen till Lexly som kund hos Länsförsäkringar Värmland

Med rätt avtal kan du känna dig trygg. Därför har du som kund hos Länsförsäkringar Värmland fått noggrant utvalda förmåner hos Lexly.

  • Kostnadsfri juridisk behovsanalys online

  • Inledande kostnadsfri rådgivning tillsammans med en jurist

  • 20 % rabatt på samtliga avtal som du skriver online eller med hjälp av en jurist via telefon- eller videosamtal. Önskar du en fysisk träff med jurist är rabatten upp till 10%. 

För att ta del av förmånen behöver du först skapa konto/logga in, självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. 

Boka juridisk rådgivning

Vad gäller när man har särkullbarn? Hur fördelas tillgångarna vid en separation? Hur ska man tänka om man betalat olika mycket i kontantinsats? Boka en juridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller i just din situation.

Boka här
En kvinna sitter i soffan och läser från sin mobil
Juridisk behovsanalys online

Är du osäker på vilka avtal du behöver? Gör vår kostnadsfria behovsanalys online och få en helhetsbild av din juridiska situation och information om vad som är bra att tänka på för just dig. Det tar endast ett par minuter och sammanställningen levereras direkt till din e-post som en PDF.

Behovsanalys online
En familj sitter tillsammans och läser från en surfplatta
Skriv avtal online, via telefon-, videomöte eller på ett kontor nära dig

Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon-, videomöte, eller på ett kontor nära dig. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som kan laddas ner direkt och som även sparas på Mina sidor.

Skriv avtal
Kvinna som upprättar en bouppteckning
Hjälp med bouppteckning via telefon- eller videomöte

När en anhörig gått bort kan det vara skönt att få hjälp med det praktiska. Vi hjälper till under hela processen och upprättar bouppteckningshandlingen via telefon- eller videomöte.

Läs mer
Ett par som läser från en surfplatta
Fördelen med att skriva framtidsfullmakt

Med en framtidsfullmakt kan du bestämma vem som ska ha rätt att fatta beslut åt dig senare i livet, om du inte längre själv har möjlighet.

Läs mer
Betalat olika mycket för bostaden?

Om ni som sambor köpt en bostad tillsammans ska den enligt sambolagen delas lika mellan er vid en separation, oavsett vem som betalat mest. Med ett samboavtal kan ni bestämma att bostadens värde istället ska fördelas i enlighet med era ägarandelar.

Samboavtal