Erbjudande! Dokumentförvaring för endast 1 495 kr. Ange rabattkod Lexlyförvaring i kassan. Gäller till och med 31/1 2022.

Framtidsfullmakt gällande bostadsförsäljning - lexly.se

Framtidsfullmakt gällande bostadsförsäljning

En fullmakt behövs när du vill ge någon rätten att göra något i ditt namn. Med en framtidsfullmakt kan du bestämma vem som ska ha rätt att fatta beslut åt dig senare i livet, om du inte längre själv har möjlighet.

Bra att veta är att du kan bestämma att framtidsfullmakten ska omfatta försäljning av bostad. Som det varit tidigare har det krävts en god man för att kunna sälja en bostad om exempelvis den ena maken blivit sjuk och behövt flytta till ett äldreboende. Om en framtidsfullmakt som omfattar bostadsförsäljning finns skriven kan man istället sköta det inom familjen.

Skriv framtidsfullmakt enkelt online

Hos oss på Lexly kan du skriva en framtidsfullmakt enkelt och tryggt online. Genom att svara på ett antal frågor om vad du vill ska gälla, skapas en juridiskt korrekt framtidsfullmakt som är unik för just dina förutsättningar.

Identifiering med mobilt BankID

Som en extra trygghet behöver du identifiera dig med mobilt BankID innan fullmakten färdigställs. Detta för att säkerställa att du som skriver framtidsfullmakten faktiskt är den du utger dig för att vara.

Upprätta en framtidsfullmakt

Hos oss kan du enkelt och tryggt skriva en juridiskt korrekt framtidsfullmakt online eller tillsammans med en av våra jurister via telefon- eller videomöte. Om du väljer att skriva avtalet online svarar du på ett antal frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas sedan ett skräddarsytt avtal som kan laddas ner direkt och som även sparas på Mina sidor.

Vill du veta vad som gäller i just din situation och vilka avtal du har behov av? Gör vår kostnadsfria behovsanalys online och få en övergripande bild av din juridiska situation.

Relaterade artiklar