Jurist i Stockholm

Livets skeden medför olika juridiska konsekvenser. Visste du till exempel att du och din partner inte alltid ärver varandra, trots att ni är gifta? Eller att ditt företag ingår i en bodelning om det inte har reglerats i ett äktenskapsförord? Oavsett var i livet du befinner dig i är det klokt att fundera över din juridiska situation. Behöver du komma i kontakt med en jurist i Stockholm? Vi hjälper dig.

Söker du jurist i Stockholm?

Vi erbjuder juridisk rådgivning via telefon, video eller på ett kontor nära dig. Här kan du enkelt boka ett möte.

Är du i behov av att upprätta ett specifikt avtal kan du enkelt göra det online till fast pris, som privatperson eller som företagare

Kostnadsfri behovsanalys online

Vår rekommendation är att du med hjälp av vår behovsanalys börjar med att se över vilket juridiskt behov du kan tänkas ha. Du får en övergripande bild av din juridiska situation, med tips och råd om vad som är bra att tänka på för just dig.

Gör en familjejuridisk behovsanalys (ca 5 minuter)

Gör en affärsjuridisk behovsanalys (ca 10 minuter)

Om Lexly

Med över 350 000 nöjda kunder driver Lexly förändringen av juristbranschen. Lexly som grundades 2004 samarbetar med och integrerar sina tjänster hos försäkringsbolag, revisionsbyråer och samtliga större banker i Sverige. Med huvudkontor i Stockholm finns Lexly även i Helsingfors, Finland och Sao Paolo, Brasilien.

Relaterade artiklar