Just nu! 50% rabatt på framtidsfullmakt online, med rabattkod Framtid50. Gäller till och med 30/6 2022.

Välkommen till Lexly som kund hos Lånekoll

För att trygga dig och din familj har du som bolånekund hos Lånekoll fått noggrant utvalda förmåner hos Lexly.

  • Familjejuridisk rådgivning tillsammans med en jurist
  • Samboavtal, gåvobrev, skuldebrev och deklarationshjälp kostnadsfritt online
  • 20% rabatt på våra samtliga övriga avtal som skrivs online eller tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte.

 

För att ta del av förmånen behöver du först skapa konto/logga in, självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. 

Skapa konto/logga in

Boka gratis rådgivning med jurist

Prata med en av våra 150 jurister via telefon eller videomöte. Vi hjälper dig med dina frågor, stora som små.

Boka gratis möte nu
Ta reda på vad du behöver

Vi blir sambos, vi gifter oss, kanske skiljer oss, skaffar barn, köper hus mm. I livets olika faser kan juridiska behov uppstå. Ta reda på vad du kan behöva utifrån hur ditt liv ser ut just nu. Gör behovsanalysen gratis online på bara 2 minuter.

Gör behovsanalys nu
Tjänster och priser

Hos oss kan du få juridisk rådgivning och hjälp med att upprätta juridiska dokument. När du är inloggad kan du se ditt rabatterade pris i prislistan.

Till prislistan
Tänk på att sambor inte ärver varandra

Om du vill att din sambo ska ärva dig behöver ni skriva ett testamente, sambor ärver nämligen inte varandra. Det spelar ingen roll hur länge ni varit tillsammans eller att ni har gemensamma barn.

Testamente
Varför ska man skriva äktenskapsförord?

Genom att skriva ett äktenskapsförord kan ni komma överens om att inte dela på allt vid en eventuell separation. Det kan handla om ett lantställe som gått i släkten i generationer eller ett företag som en av er byggt upp.

Äktenskapsförord
Betalat olika mycket för bostaden?

Om ni som sambor köpt en bostad tillsammans ska den enligt sambolagen delas lika mellan er vid en separation, oavsett vem som betalat mest. Med ett samboavtal kan ni bestämma att bostadens värde istället ska fördelas i enlighet med era ägarandelar.

Samboavtal