Erbjudande! Dokumentförvaring för endast 1 495 kr. Ange rabattkod Lexlyförvaring i kassan. Gäller till och med 31/1 2022.

Välkommen till Lexly

Som kund hos SEB har du förmånliga erbjudanden hos oss. Vi erbjuder dig som är ny bolånekund familjejuridisk rådgivning och möjlighet att skriva många av våra avtal online helt kostnadsfritt, exempelvis samboavtal, äktenskapsförord och testamente.

Samtliga kunder hos SEB erbjuds 20 procent rabatt på avtal som skrivs online eller tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta våra jurister.

För att ta del av förmånen behöver du först skapa konto/logga in, självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. 

Skapa konto/logga in

Boka juridisk rådgivning

Vad gäller när man har särkullbarn? Hur fördelas tillgångarna vid en separation? Hur ska man tänka om man betalat olika mycket i kontantinsats? Boka en juridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller i just din situation.

Boka här
Erbjudande! Förvara dina viktiga dokument för endast 1 495 kr

Förvara dina dokument och avtal tryggt och säkert för endast 1 495 kr (ordinarie pris 1 995 kr), exempelvis testamente, gåvobrev eller skuldebrev. Dokumenten förvaras fysiskt hos vår samarbetspartner Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Allt för att säkerställa en neutral och oberoende förvaringsplats. Ange rabattkod sebforvaring i kassan.

Läs mer
Skriv avtal online

Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som är anpassat efter just din situation och dina förutsättningar.

Skriv avtal
Tänk på att sambor inte ärver varandra

Om du vill att din sambo ska ärva dig behöver ni skriva ett testamente, sambor ärver nämligen inte varandra. Det spelar ingen roll hur länge ni varit tillsammans eller att ni har gemensamma barn.

Testamente
Juridisk behovsanalys online

Är du osäker på vilka avtal du behöver? Gör vår kostnadsfria behovsanalys online och få en helhetsbild av din juridiska situation och information om vad som är bra att tänka på för just dig. Det tar endast ett par minuter och sammanställningen levereras direkt till din e-post som en PDF.

Behovsanalys online
Den stora guiden om testamente
Den stora guiden om testamente

Har du koll på vem som ärver dig? Eller vad som krävs för att ett testamente ska vara giltigt? Här informerar vi om allt du behöver veta om testamente och arv - din yttersta vilja.

Läs mer