Just nu! 30% rabatt på alla avtal online t.o.m. 31/5 2024. Använd kod: MAJ30 i kassan.

Köpekontrakt

Köpekontrakt (också kallat köpeavtal) används när en vara, fordon eller bostad/fastighet ska säljas eller köpas. Kontraktet krävs för vissa köp för att köpet ska vara giltigt. Den kan också användas som kvitto.

Lexly har tagit fram olika juridiskt korrekta köpekontrakt anpassade efter vad som ska säljas/köpas och du kan välja att enkelt använda vår digitala tjänst och skapa kontraktet själv eller få experthjälp av jurist som hjälper dig till fast pris. 

Så här fungerar det

  • Svara på frågor som rör din situation. Utifrån dina svar skapar vi ett skräddarsytt avtal.
  • Betala via kort eller faktura.
  • Ditt avtal kan laddas ner direkt och sparas även på Mina sidor.
  • Trygghetskollen - Vi erbjuder ett kostnadsfritt samtal för att säkerställa att avtalet du skrivit avser just det som du har tänkt dig.
  • Behöver du göra en justering i ditt avtal? Du har alltid 30 dagars kostnadsfri ändringsrätt.
  • Det viktigaste för oss är nöjda kunder, därför erbjuder vi en Nöjd kund-garanti.

Vanliga frågor

Varför ska man inte använda gratis mallar för köpeavtal eller köpekontrakt?

Gratismallar för köpekontrakt och köpeavtal som du hittar på internet är bara exempel på hur ett avtal kan skrivas eller se ut. Du kan med andra ord inte vara säker på att mallen avser just din situation och är anpassat efter lagar och regler som gäller för köp och försäljning av det du vill göra affär om.

De som lägger ut mallar på internet ansvarar oftast inte för eventuella fel och brister, eller de juridiska konsekvenserna av eventuella fel och brister i mallarna.

Genom vår tjänst kommer du besvara frågor, ta ställning till olika villkor och själv fylla i vilka alternativ som du ska ha med i ditt köpekontrakt. Du väljer också enkelt kontrakt efter vad du ska köpa/sälja. Vara, fordonstyp eller bostad, fastighet. 

500 000 användare har redan fått hjälp