En mamma och hennes två barn bakar

Välkommen till Lexly som kund hos Varannan vecka

Vi på Lexly har stor erfarenhet av att hjälpa människor som tar sig igenom en separation och kan vägleda dig genom hela processen. Tillsammans med Varannan Vecka erbjuder vi dig: 

  • Kostnadsfri juridisk behovsanalys online
  • Kostnadsfritt samtal med en jurist
  • 20 % rabatt på samtliga online-avtal


För att ta del av förmånen behöver du först skapa konto/logga in, självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. 

Skapa konto/logga in

Personer som använder sin mobiltelefon
Boka ett kostnadsfritt samtal med jurist
Har du frågor kring bodelningsavtal eller funderingar över vad som gäller juridiskt vid skilsmässa? Ta chansen att boka ett kostnadsfritt samtal. Därefter kan du få hjälp att upprätta eventuella avtal med en jurist eller skriva dem själv online.
Boka här
En kvinna sitter i soffan och läser från sin mobil
Juridisk behovsanalys online
Är du osäker på vilka avtal du behöver? Gör vår kostnadsfria behovsanalys online och få en helhetsbild av din juridiska situation och information om vad som är bra att tänka på för just dig. Det tar endast ett par minuter och sammanställningen levereras direkt till din e-post som en PDF.
Behovsanalys online
Person sitter och arbetar vid sin dator
Skriv avtal online
Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till dig via e-post
Skriv online