Just nu! Boka gratis samtal med jurist och få 20% rabatt på valfritt avtal. Gäller till och med 17/7 2022.

Välkommen till Lexly som kund hos Sparbanken Skåne

Som kund hos Sparbanken Skåne har du förmånliga erbjudanden hos oss. Vi erbjuder dig att enkelt skriva avtal online, alternativt tillsammans med en jurist via telefon. Alltid till ett fast pris. Våra jurister finns dessutom alltid tillgängliga om du har frågor eller funderingar. 

För att ta del av förmånen behöver du först skapa konto/logga in, självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. 

En man och en kvinna som sitter i en soffa medans deras barn leker på golvet
Boka juridisk rådgivning

Vad gäller när man har särkullbarn? Hur fördelas tillgångarna vid en separation? Hur ska man tänka om man betalat olika mycket i kontantinsats? Boka en juridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller i just din situation.

Boka här
Juridisk behovsanalys online

Är du osäker på vilka avtal du behöver? Gör vår kostnadsfria behovsanalys online och få en helhetsbild av din juridiska situation och information om vad som är bra att tänka på för just dig. Det tar endast ett par minuter och sammanställningen levereras direkt till din e-post som en PDF.

Behovsanalys online
Skriv avtal online

Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till dig via e-post.

Skriv avtal
Tänk på att sambor inte ärver varandra

Om du vill att din sambo ska ärva dig behöver ni skriva ett testamente, sambor ärver nämligen inte varandra. Det spelar ingen roll hur länge ni varit tillsammans eller att ni har gemensamma barn.

Testamente
Betalat olika mycket för bostaden?

Om ni som sambor köpt en bostad tillsammans ska den enligt sambolagen delas lika mellan er vid en separation, oavsett vem som betalat mest. Med ett samboavtal kan ni bestämma att bostadens värde istället ska fördelas i enlighet med era ägarandelar.

Samboavtal
En kvinna arbetar på sitt kontor
Är du egenföretagare?

Som egenföretagare erbjuds du Lexly Business Bas kostnadsfritt i 6 månader. I paketet ingår förutom 5 kostnadsfria e-signeringar/månad, en årlig risk-och behovsanalys med jurist. Dessutom har du tillgång till vår contract management-tjänst för enkel digital hantering och förvaring av dokument och avtal. Självklart helt utan bindningstid!

Kom igång