Just nu! Boka gratis samtal med jurist och få 20% rabatt på valfritt avtal. Gäller till och med 17/7 2022.

Ta del av dina förmåner som företagskund hos Swedbank

När du skapat konto och loggat in får du tillgång till alla dina förmåner som kund hos Swedbank.

Boka juridisk rådgivning

Vad är viktigt att tänka på om du äger bolaget tillsammans med andra? Hur skriver man ett fulltäckande konsultavtal? Hur påverkar juridiken företagandet och vilka avtal är viktigast att få på plats? Boka en affärsjuridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller för just dig och ditt företag.

Boka här
Vilka avtal behöver ditt företag?

Bolagsjuridik är ett brett område med många olika lagkrav som inte alltid är så enkla att sätta sig in i. Vill du veta vad som gäller för just ditt företag? Gör vår kostnadsfria risk- och behovsanalys för aktiebolag och få en övergripande bild av din och bolagets juridiska situation.

Risk- och behovsanalys
Skriv avtal

Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till dig via e-post.

Skriv avtal
En kvinna arbetar på sitt kontor
Lexly Business Bas kostnadsfritt i 6 månader

Förutom 5 kostnadsfria e-signeringar/månad, erbjuds du en årlig risk-och behovsanalys med jurist. Dessutom har du tillgång till vår contract management-tjänst för enkel digital hantering och förvaring av dokument och avtal. Självklart helt utan bindningstid!

Kom igång
Aktieägaravtal - när du driver bolag med andra

Genom att skriva ett aktieägaravtal kommer ni som delägare överens om hur ni vill sköta företaget och säkerställer att alla har samma vision och syn på hur bolaget ska utvecklas.

Aktieägaravtal
Tryggare affärer med konsultavtal

Ett bra konsultavtal täcker oförutsedda händelser och minskar riskerna för affären för dig som arbetar som konsult eller driver ett tjänsteföretag.

Konsultavtal