Risk- och behovsanalys för företag

Vilka lagar och regler finns det som påverkar dig och ditt företag? Gör vår risk- och behovsanalys för företag och få en helhetsbild av er juridiska situation. Med rätt avtal kan ni känna er trygga och lägga fokus på era affärer istället.

Skriv online

0 kr

Med Jurist

796kr

0 kr

Tjänsten är helt kostnadsfri

Skriv online

796 kr

Boka
Gratis inledande samtal

Vilka är de viktigaste avtalen att få på plats? Vad ska man tänka på när man driver bolaget tillsammans med andra? Vilka är de vanligaste juridiska fallgroparna - och framförallt, hur undviker man dem?

Bolagsjuridik är ett brett område med många olika lagkrav som inte alltid är så enkla att sätta sig in i. Ni kan därför stå inför risker som ni inte ens funderat över. Med rätt avtal på plats kan ni undvika oenigheter, kostsamma tvister och ekonomiska konsekvenser.

Genom den här analysen får ni en övergripande bild av er juridiska situation och information om vad som är bra att tänka på för just er. Det tar endast ett par minuter och analysen levereras direkt via e-post som en PDF.

Så här fungerar det

  • Svara på frågor som rör er juridiska situation.
  • Utifrån dina svar skapar vi en skräddarsydd behovsanalys.
  • Behovsanalysen levereras direkt till din e-post som en PDF.
Risk- och behovsanalys

Gör en behovsanalys för ditt företag

Med vår affärsjuridiska behovsanalys för företag får ni information och guidning inom bland annat bolagsstyrning, finansiering och överlåtelser, anställningsförhållanden, immaterialrätter, GDPR- frågor, affärsavtal och dokumenthantering.

Genom att bli medveten om era risker kan ni trygga ert bolag och spara både tid och pengar.

Vad får vi ut av analysen?

Genom att göra analysen får ni en övergripande bild av er juridiska situation. Ni kommer bland annat att få reda på vilka juridiska avtal och dokument ert bolag behöver få på plats, vilka lagkrav ni måste uppfylla och blir uppmärksammade på vilka risker ni annars tar. 

Vilka typer av frågor besvarar man i analysen?

Ni får besvara frågor inom bland annat bolagsstyrning, finansiering och överlåtelser, anställnings- och konsultförhållanden, immaterialrätter och företagshemligheter, GDPR, affärsavtal och dokumenthantering.

Så här tycker våra nöjda kunder!

Risk- och behovsanalys

Gör vår behovsanalys för företag och få en helhetsbild av er juridiska situation. Med rätt avtal kan ni känna er trygga och lägga fokus på era affärer istället. Tjänsten är helt kostnadsfri.

Skriv online

0 kr

Med Jurist

796kr

0 kr

Tjänsten är helt kostnadsfri

Skriv online

796 kr

Boka
Gratis inledande samtal