Lexly Business

Arbeta snabbare och säkrare med E-signering

Personer som signerar ett avtal via sin mobiltelefon

Plötsligt har du möten via videolänk, och till och med anställningsintervjuer och förhandlingar sker online. Men hur gör du sedan när avtalet ska signeras med nya kunder eller anställda? Måste det verkligen ske med penna och papper som vi alltid varit vana vid?

Enkelt sätt att få avtalen signerade

De flesta känner nog igen sig i att det ofta kan ta lång tid att få avtal signerade av alla parter då de ska skickas runt och sedan blir det fel någonstans på vägen. Ett snabbt och smidigt sätt att effektivisera signeringsprocessen är med E-signering. Få avtalen signerade på minuter snarare än dagar och veckor. Har din kund eller nyanställde bara en mobiltelefon eller dator kan han eller hon snabbt och enkelt skriva på allt från avtal, abonnemang och protokoll som måste signeras.

Tack vare den spårbarhet som följer med e-signering kan du alltid se vem som signerat och när. Du gör även ett lite mindre avtryck på vår miljö.

Förvara avtalet i molnet

När du sedan fått avtalet signerat förvaras det i vår molntjänst och de som har behörighet kan enkelt nå avtalet när och var som helst. Perfekt när det uppstår frågetecken i vardagen när du snabbt vill gå igenom vad som faktiskt är överenskommet. Det kanske finns en ekonomichef som ska betala ut lönen till den nyanställda. Har ekonomichefen tillgång till avtalet är det enkelt för honom eller henne att göra sitt jobb.  

Testa Lexly Business Bas gratis i 30 dagar - helt utan programvara eller bindningstid.

 

Detta ingår i Lexly Business Bas

Skriv samtliga Lexlys företagsavtal online. E-signera avtal och dokument säkert, snabbt och enkelt. De tre första är kostnadsfria och därefter har du 10 procent rabatt.

Rabatter på juristhjälp och tilläggstjänster

Affärsjuridisk rådgivning och avtalsskrivning via jurister med 10 procent rabatt.

Översättningar till andra språk – kvalitetssäkrade och till fasta priser, med 10 procent rabatt.

Du kan enkelt ladda upp dokument och få dem skickade via post med 10 procent rabatt.

Inga bindningstider

Vi har inga bindningstider på våra abonnemang. Om du vill avsluta abonnemanget kommer du fortfarande åt sparade avtal och dokument på ditt konto.

Vad vinner ditt företag på att skaffa vårt Bas-paket?

Med koll på dina avtal gör du bättre och säkrare affärer.

Att missa ett datum för omförhandling av avtal kan vara kostsamt. Genom att koppla alarm till dina avtal får du meddelande i tid inför viktiga datum.

Genom att se över vilka avtal som företaget och ägarna behöver kan många framtida tvister undvikas.

Med Bas-abonnemanget hanterar du enkelt och effektivt företagets avtal. Du skriver enkelt nya företagsavtal online eller med jurist och mycket mer.

Jämför gärna med att anlita en jurist- eller advokatbyrå som oftast fakturerar per timme.

Relaterade artiklar