Gåvobrev

Skriva gåvobrev med gratis mall

Gratis mall för gåvobrev

Att använda en gratis mall för att skriva gåvobrev kan kännas både smidigt och enkelt. För att kunna avgöra om mallen passar just din situation krävs juridiska kunskaper. Även om det känns enkelt finns alltså risk för att gåvobrevet blir fel. "One size fits all" funkar nämligen inte inom juridiken.

Vad kan gå fel med en gratis mall?

På internet går det att både enkelt och snabbt leta upp en gratis mall för gåvobrev. Det kanske står att mallen är framtagen av en jurist, men det är ingen garanti för att gåvobrevet passar just er. Den juristen känner inte till er specifika situation. Det finns helt enkelt inga mallar som passar alla förhållanden. Du måste själv ha juridisk kunskap för att kunna anpassa mallen till just er situation.

De som lägger ut mallarna tar inget ansvar för:

  • eventuella fel och brister
  • att mallen är juridiskt korrekt
  • att mallen passar just er situation.

Skriv ett juridiskt korrekt gåvobrev on­li­ne

Du kan enkelt skriva ett gåvobrev själv med hjälp av vår onlinetjänst som är kvalitetssäkrad av jurister. Du guidas genom hela processen och svarar på olika frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Dina svar utgör sedan grunden för ett gåvobrev som är anpassat efter just dina förutsättningar och din situation. Du skriver enkelt gåvobrevet till fast pris 1 195 kr.

Så här skriver du själv gåvobrev hos Lexly

  1. Först guidas du genom frågor om din situation. Utifrån dina svar skapas ett anpassat gåvobrev just för dig.
  2. Du betalar i sista steget, enkelt med kort, Swish eller faktura (30 dagars betaltid)
  3. Ladda ner gåvobrevet direkt eller hämta från Mina sidor på Lexly.se
  4. I det här steget erbjuder vi Trygghetskollen - ett kostnadsfritt samtal för att säkerställa att gåvobrevet du skrivit avser just det som du har tänkt dig.
  5. Behöver du ändra något i gåvobrevet? Ingen fara! Du har alltid 30 dagars kostnadsfri ändringsrätt.

Att skriva gåvobrev själv online hos Lexly tar 15 minuter. Snabbt, enkelt och säkert!

Skriv gåvobrev

Nöjd kund-garanti på alla våra digitala tjänster

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd. Därför har vi en Nöjd kund-garanti som innebär att du får pengarna tillbaka om vår onlinetjänst inte skulle motsvara dina förväntningar. Du behöver kontakta oss inom 14 dagar från det att du mottagit ditt dokument.

Låt Lexlys jurist hjälpa er med gåvobrev till fast pris

Självklart kan du även ta hjälp av en jurist som skriver gåvobrevet åt dig. Då har du ett möte via telefon, video eller på våra kontor i Stockholm och Mölndal. Innan du bestämmer dig för att anlita en jurist får du ett gratis inledande samtal för att kunna avgöra hur du vill gå vidare.

Boka tid med jurist här