Lexly - juridisk hjälp när du behöver det

Så här skriver du ett sekretessavtal hos Lexly

Varför sekretessavtal?

Sekretessavtalet skyddar företagsintern information och företagsidéer. Det finns många situationer där företaget behöver dela med sig av känslig information och med sekretessavtalet skyddar du missbruk av denna information.

Skriv ett korrekt sekretessavtal tillsammans med en jurist via telefon eller videomöte

Hos oss skriver du enkelt ett sekretessavtal online eller tillsammans med en jurist via telefon eller videomöte. Om du väljer att skriva avtalet online svarar du på ett antal frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till er vid ett möte. Utifrån dina svar skapas sedan ett skräddarsytt avtal som kan laddas ner direkt och som även sparas på Mina sidor.

Istället för att gå till en juristbyrå som fakturerar per timme, skriver du avtalet till fast pris, när det passar dig.

Om Lexly

Lexly grundades 2004 av entreprenörer med bakgrund från både finans- och juristbranschen för att lösa ett problem – juridik är alldeles för krångligt. Hur gör vi något komplicerat begripligt, och något exklusivt tillgängligt för alla?

Som pionjärer utmanade Lexly juristbranschen och skapade, som första bolag i Europa, en hållbar plattform för digital juridik. Med hög juridisk kompetens, innovativ teknik och stort fokus på kundnytta kan vi erbjuda marknadens mest tillgängliga juridiska tjänster. 

Relaterade artiklar