Välkommen till Lexly

Som kund hos Nordea har du förmånliga erbjudanden hos oss. Du erbjuds en kostnadsfri juridisk behovsanalys online och dessutom har du 10 procent rabatt på samtliga avtal som du skriver online. 

För att ta del av förmånen behöver du först skapa konto/logga in, självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. 

Boka juridisk rådgivning

Vad gäller när man har särkullbarn? Hur fördelas tillgångarna vid en separation? Hur ska man tänka om man betalat olika mycket i kontantinsats? Boka en juridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller i just din situation.

Boka här
Juridisk behovsanalys online

Är du osäker på vad som gäller för dig? Tillsammans med Nordea erbjuder vi en kostnadsfri behovsanalys som ger en övergripande bild av din juridiska situation samt information om eventuellt livförsäkringsbehov. Analysen tar endast 2-3 minuter att genomföra.

Behovsanalys online
Skriv avtal online

Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till dig via e-post.

Skriv avtal
Tänk på att sambor inte ärver varandra

Om du vill att din sambo ska ärva dig behöver ni skriva ett testamente, sambor ärver nämligen inte varandra. Det spelar ingen roll hur länge ni varit tillsammans eller att ni har gemensamma barn.

Testamente
Varför ska man skriva äktenskapsförord?

Genom att skriva ett äktenskapsförord kan ni komma överens om att inte dela på allt vid en eventuell separation. Det kan handla om ett lantställe som gått i släkten i generationer eller ett företag som en av er byggt upp.

Äktenskapsförord
Framtidsfullmakt, nordea - Lexly.se
Framtidsfullmakt

Med en framtidsfullmakt kan du bestämma vem som ska hjälpa dig senare i livet. Tänk på att komplettera med Nordeas kostnadsfria fullmakt för att få tillgång till bankens Internettjänst för att enklare hantera ärendena.

Framtidsfullmakt