Välkommen till Lexly som kund hos Länsförsäkringar Gävleborg

Med rätt avtal kan du känna dig trygg. Därför har du som kund hos Länsförsäkringar Gävleborg fått noggrant utvalda förmåner hos Lexly.

  • Kostnadsfri juridisk behovsanalys online

  • Inledande kostnadsfri rådgivning tillsammans med en jurist

  • 20 % rabatt på samtliga avtal som du skriver online eller med hjälp av en jurist

  • Dessutom erbjuds du att skriva samboavtal och äktenskapsförord helt kostnadsfritt online till och med 31 maj 

För att ta del av förmånen behöver du först skapa konto/logga in, självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. 

Skapa konto/logga in

Boka juridisk rådgivning

Vad gäller när man har särkullbarn? Hur fördelas tillgångarna vid en separation? Hur ska man tänka om man betalat olika mycket i kontantinsats? Boka en juridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller i just din situation.

Boka här
Juridisk behovsanalys online

Är du osäker på vad som gäller för dig? Tillsammans med Länsförsäkringar erbjuder vi en kostnadsfri behovsanalys som ger en övergripande bild av din juridiska situation samt information om eventuellt livförsäkringsbehov. Analysen tar endast 2-3 minuter att genomföra.

Behovsanalys online
Skriv avtal online

Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till dig via e-post

Skriv avtal
Betalat olika mycket för bostaden?

Om ni som sambor köpt en bostad tillsammans ska den enligt sambolagen delas lika mellan er vid en separation, oavsett vem som betalat mest. Med ett samboavtal kan ni bestämma att bostadens värde istället ska fördelas i enlighet med era ägarandelar.

Samboavtal
Varför ska man skriva äktenskapsförord?

Genom att skriva ett äktenskapsförord kan ni komma överens om att inte dela på allt vid en eventuell separation. Det kan handla om ett lantställe som gått i släkten i generationer eller ett företag som en av er byggt upp.

Äktenskapsförord
Tänk på att sambor inte ärver varandra

Om du vill att din sambo ska ärva dig behöver ni skriva ett testamente, sambor ärver nämligen inte varandra. Det spelar ingen roll hur länge ni varit tillsammans eller att ni har gemensamma barn.

Testamente

Så här tycker våra nöjda kunder!