Välkommen till Lexly som kund hos Aspia

För att ta del av ditt erbjudande skapar du enkelt, gratis och helt utan förpliktelser ett konto hos oss. När du loggat in dras din rabatt automatiskt av från alla priser och du kan boka ditt första samtal med en av våra jurister helt kostnadsfritt. 

Boka ett kostnadsfritt samtal med jurist

Vad är viktigt att tänka på om du äger bolaget tillsammans med andra? Hur skriver man ett fulltäckande konsultavtal? Hur påverkar juridiken företagandet och vilka avtal är viktigast att få på plats? Boka en kostnadsfri affärsjuridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller för just dig och ditt företag.

Boka här
Lexly Business Premium kostnadsfritt i 3 månader

Med våra paketlösningar behöver du ingen bolagsjurist. Du förvarar enkelt dina dokument och avtal digitalt med behörighetsstyrning. I vårt Premium-paket ingår 30 kostnadsfria e-signeringar/månad och dessutom får du en årlig risk-och behovsanalys med jurist. Utöver det kan du upprätta alla våra online-avtal helt kostnadsfritt. Självklart helt utan bindningstid!

Kom igång
Skriv avtal själv online eller med hjälp av jurist

Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Exempelvis aktieägaravtal, konsultavtal och sekretessavtal. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som kan laddas ner direkt och som även sparas på ditt konto.

Skriv avtal
Vilka avtal behöver ditt företag?

Förr eller senare dyker juridiska frågeställningar upp för de allra flesta företagare. Vill du veta vad som gäller för just dig och ditt företag? Gör vår kostnadsfria risk- och behovsanalys för aktiebolag och få en övergripande bild av din och bolagets juridiska situation.

Börja här
Aktieägaravtal - när du driver bolag med andra

Genom att skriva ett aktieägaravtal kommer ni som delägare överens om hur ni vill sköta företaget och säkerställer att alla har samma vision och syn på hur bolaget ska utvecklas.

Aktieägaravtal
Tryggare affärer med konsultavtal

Ett bra konsultavtal täcker oförutsedda händelser och minskar riskerna för affären för dig som arbetar som konsult eller driver ett tjänsteföretag.

Konsultavtal

Så här tycker våra nöjda kunder!