Erbjudande: Prova Lexly Business i 30 dagar. Get your free trial här >>>

Text som läser Som företagskund hos SEB får du gratis rådgivning med jurist, 20 % rabatt på alla avtal online och med jurist, Lexly Business Bas kostnadsfritt i 12 månader

Välkommen till Lexly som företagskund hos SEB

När du skapat konto och loggat in får du tillgång till alla dina förmåner som företagskund hos SEB.

Två personer samtalar under ett möte
Boka juridisk rådgivning

Vad är viktigt att tänka på om du äger bolaget tillsammans med andra? Hur skriver man ett fulltäckande konsultavtal? Hur påverkar juridiken företagandet och vilka avtal är viktigast att få på plats? Boka en affärsjuridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller för just dig och ditt företag.

Boka här
En kvinna arbetar på sitt kontor
Vilka avtal behöver ditt företag?

Bolagsjuridik är ett brett område med många olika lagkrav som inte alltid är så enkla att sätta sig in i. Vill du veta vad som gäller för just ditt företag? Gör vår kostnadsfria risk- och behovsanalys för aktiebolag och få en övergripande bild av din och bolagets juridiska situation.

Börja här
En person sitter vid sin dator
Skriv avtal

Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till dig via e-post.

Skriv avtal
Tre personer skrattar och samtalar på ett möte
Lexly Business Bas kostnadsfritt i 12 månader

Med Lexly Business behöver du ingen bolagsjurist. Du kan själv skapa avtal online och förvarar dem digitalt med behörighetsstyrning. Dessutom ingår 5 e-signeringar per månad. Självklart helt utan bindningstid!

Skapa konto och kom igång
Två kollegor skriver och pratar under ett möte
Aktieägaravtal - när du driver bolag med andra

Genom att skriva ett aktieägaravtal kommer ni som delägare överens om hur ni vill sköta företaget och säkerställer att alla har samma vision och syn på hur bolaget ska utvecklas.

Aktieägaravtal
Personer som skakar hand
Tryggare affärer med konsultavtal

Ett bra konsultavtal täcker oförutsedda händelser och minskar riskerna för affären för dig som arbetar som konsult eller driver ett tjänsteföretag.

Konsultavtal