Välkommen till Lexly

Genom NOX Consulting kan du ta del av förmånliga erbjudanden hos oss. 

  • Inledande kostnadsfritt samtal med affärsjurist
  • 4 e-signeringar
  • Digital förvaring av avtal och dokument 
  • Notifieringsfunktion för att undvika kostsamma förlängningar
  • Årlig check-up med affärsjurist (värde 995 kr)

För att ta del av erbjudandet behöver du skapa konto/logga in. Självklart förbinder du dig inte till något i samband med det. 

Skapa konto/logga in

Boka en kostnadsfri affärsjuridisk rådgivning (värde 995 kr)

Genom att skapa ett konto hos oss får du en årlig affärsjuridisk rådgivning med en jurist (värde 995 kr) och 4 kostnadsfria e-signeringar. Dessutom får du tillgång till vår contract management-tjänst för enkel digital hantering och förvaring av dokument och avtal. Helt kostnadsfritt och självklart förbinder du dig inte till något.

Skapa konto
Vilka avtal behöver ditt företag?

Bolagsjuridik är ett brett område med många olika lagkrav som inte alltid är så enkla att sätta sig in i. Vill du veta vad som gäller för just ditt företag? Gör vår kostnadsfria risk- och behovsanalys för aktiebolag och få en övergripande bild av din och bolagets juridiska situation.

Risk- och behovsanalys
Skriv avtal

Hos oss skriver du enkelt avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon till fast pris. Väljer du att skriva avtalet online svarar du på ett par frågor och utifrån dina svar skapas ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till dig via e-post.

Prislista
Tryggare affärer med konsultavtal

Ett bra konsultavtal täcker oförutsedda händelser och minskar riskerna för affären för dig som arbetar som konsult eller driver ett tjänsteföretag. När du tar ett uppdrag genom NOX så ingår upprättandet av underkonsultavtal. I de fall du använder dig av annan förmedlare, eller går utan förmedlare kan du behöva upprätta konsultavtalet själv.

Konsultavtal
Aktieägaravtal - när du driver bolag med andra

Genom att skriva ett aktieägaravtal kommer ni som delägare överens om hur ni vill sköta företaget och säkerställer att alla har samma vision och syn på hur bolaget ska utvecklas.

Aktieägaravtal
Skydda företagshemligheter med ett sekretessavtal

Med ett sekretessavtal tryggar du ditt företag och förhindrar att företagsintern information sprids.

Sekretessavtal

Så här tycker våra nöjda kunder!